Produktanmeldelse – Magic Wand Vibratorer

Sex er lækkert, frækt og vidunderligt. Det giver en nærhed, som er svær at slå, når man deler den med en person som man elsker – men med hensyn til den rene seksuelle nydelse, så er det dog svært for mændene at slå Magic Wand Vibratorer, der mildest talt er fantastisk. Continue reading »

Hjemmesko er et hit

Det begynder at blive koldere og koldere og temperaturen udenfor falder snart til under frysepunktet og selvom man har en varm lejlighed, kan man sagtens komme til at fryse lidt om fødderne. Continue reading »

Mandelolie til tør hud

Lige meget om du bruger mange eller få plejeprodukter, så er det en god idé at forsøge at undgå parabener. Parabener er yderst farlige og kan optages igennem huden, hvorfra de bliver fordelt rundt i kroppen på grund af blodomløbet. Continue reading »

Dit fitnessudstyr er et stort socialt signal

Har du et Fitbit Flex på armen? Og går du rundt med en taske fra FitnessWorld? Hvad du klæder dig i, og endnu vigtigere hvor synligt det er, sender store sociale signaler. Du kan derfor fintune dine accessories til at vise et billede af dig som en sporty type. Continue reading »

Til sart hår

Jeg har altid døjet med, at jeg desværre fra naturen hånd har sart hår, og især vinterkulde får mit hår til at udtørre som intet andet. Den kolde luft betyder normalt, at jeg igennem hele vinteren går rundt med hår, der kommer til at ligne en høstak, fordi det skadede hår stikker i alle retninger. Continue reading »

Fed modeblog om tøj og smykker

Det kan måske diskuteres, om jeg disponerer min tid godt – jeg læser rigtig mange blogs og bruger således en frygtelig masse tid foran min computer. Men jeg elsker al den fantastiske inspiration, jeg får på den måde. Continue reading »

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.