Dit fitnessudstyr er et stort socialt signal

Har du et Fitbit Flex på armen? Og går du rundt med en taske fra FitnessWorld? Hvad du klæder dig i, og endnu vigtigere hvor synligt det er, sender store sociale signaler. Du kan derfor fintune dine accessories til at vise et billede af dig som en sporty type.

I Danmark har Fitness-bølgen i mange år rullet over os. Det er populært at svede timer væk nede i fitnesscenteret, at bruge mange penge på sushi og tang og at skære ned på byturene og chokolade om aftenen for at holde formen. Vi vil, kort sagt, gerne se godt ud nøgne.

Det afspejler sig også i de accessories, vi iklæder os.

For eksempel er det lille Fitbit-flex armbånd blevet utroligt populært. Et Fitbit-flex armbånd er, i al sin simpelhed, blot et lille armbånd, der holder øje med, hvor meget du går hver dag. Hvis du har gået dine daglige 10.000 skridt – hvad der almindeligvis anbefales for at ‘holde sig sund’ lyser armbåndet op med 5 små prikker og du kan gå i seng med god samvittighed.

Fitbit Flex armbåndet er meget nemt genkendeligt. Og det er vigtigt, for det handler nemlig i høj grad om at blive set. Dine venner skal se, at du ser godt ud nøgen – og det gør de, når du iklæder dig et Fitbit Flex armbånd. Det sender signaler om, at du som person tager fitness seriøst, at du ser godt ud, at du kan løbe langt, slå hårdt; fortsæt selv listen. At du er aktiv.

Det er lidt det samme signal du sender, når du iklæder dig en taske fra Fitnessworld. Din taske viser, at du bruger både tid og penge på at se bedre ud, når du løfter vægte, skubber til boksepuder og giver den gas til zumba nede i din lokale Fitnessworld eller Fitness DK. Det kan godt være, at du slet ikke er der så ofte, som du faktisk gerne vil; men du sender det meget vigtige signal til dine venner og omgangskreds om, at det er tilfældet.

Og hey – hvis du kan snige fx et GPS-ur på eller en lækker mountainbike, selvom du bor i byen, bliver det kun bedre.

Vi sender ikke kun signaler med det tøj, vi har på. Vi bruger mange penge på dyrt tøj – og nu også på dyre accessories, der passer til. En kasket har sjældent en praktisk funktion i Danmark og da slet ikke nede i metroen i København; men folk har dem på alligevel.

Det er lidt det samme, som når du tager et Fitbit Flex armbånd på eller bruger din slidte Fitnessworld taske til at tage ned og træne – og på arbejde. Det er ikke fordi, du egentligt behøver; men du vil jo gerne sende hende den lækre sekretær et godt signal, så hun virkeligt overvejer sine ord, når du senere på ugen inviterer hende ud.

Held og lykke. Og husk dit armbånd og sportstasken. Det øger chancerne, mangler du økonomiske tilgang kan du altid besøge denne side, og se om der ikke skulle være mulighed for at låne penge nu.

Posted in Blog. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.