Fed modeblog om tøj og smykker

Det kan måske diskuteres, om jeg disponerer min tid godt – jeg læser rigtig mange blogs og bruger således en frygtelig masse tid foran min computer. Men jeg elsker al den fantastiske inspiration, jeg får på den måde. Nogle mennesker læser sladderblade og følger med i de kendtes liv; hvad for noget tøj, de går i og hvilken slags musik, de lytter til. Jeg synes, der er noget særligt ved at læse om, hvad ganske almindelige mennesker som mig selv kan lide. Meget af det tøj, som de kendte går i, er alligevel så dyrt og kan kun købes i fornemme butikker i LA, at det eneste, man kan finde i sladderbladene, er ”stjæl stilen”-vejledninger til hvor man kan købe noget tøj, der med lidt god fantasi ligner det tøj, som en eller anden popstjerne har på et paparazzi-billede.

Derfor holder jeg mig til at læse blogs, hvor det tøj, som de skønne bloggere går i, er noget, som man kan købe i danske butikker eller på nettet, og til priser som de fleste har råd til at betale. Og så er jeg altså for nylig faldet over den skønneste blog, som jeg bliver nødt til at anbefale: www.lugsus.dk. Navnet giver måske udtryk for, at det er en snob, der blogger, men sådan, synes jeg, langt fra at det forholder sig. Jeg elsker Helenes nede-på-jorden indlæg om moderne tøj og smykker, hun skriver om de ting, hun kan lide, og det er jo de ting, der for hende er luksus.

Så hvis du lige har tid til at klemme en ekstra blog ind på listen over dem, du følger, synes jeg klart, at du skal følge Helenes Lugsus-blog! Det er en af de fedeste, nye blogs, som jeg er stødt på længe. Det gør mig virkelig glad, at man på den måde kan dele skønne ting med hinanden på internettet. Det er langt mere interessant end sider som facebook og twitter, fordi man kan skrive så meget mere, så det bliver langt mere personligt. Efter min mening kan man ikke læse for mange blogs, så det var lige dagens anbefaling her fra!

Posted in Blog. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.