Hjemmesko er et hit

Det begynder at blive koldere og koldere og temperaturen udenfor falder snart til under frysepunktet og selvom man har en varm lejlighed, kan man sagtens komme til at fryse lidt om fødderne. De andre år har jeg været for stædig til at tage mine forholdsregler mod kulden, men i år har jeg forberedt mig til det kolde vejr udenfor. Jeg har nemlig fået et par hjemmesko til mine sarte og kolde fødder.

Et par hjemmesko til damer lyder så mormoragtigt, men når man bor i min lejlighed og godt kan lide at gå rundt med bare tæer på mit parketgulv, så kan fødderne hurtigt blive kolde. Så nu har jeg købt et par hjemmesko til damer, så jeg kan blive ved med at gå rundt med bare tæer dog i mine hjemmesko. Der findes ikke noget behageligerer end at gå rundt med bare tæer – der er ikke nogle strømper eller sko der strammer om fødderne og anklerne og man føler sig fri. Og nu med mine hjemmesko til damer som jeg har købt, kan jeg gå rundt med bare tæer i de dejlige bløde hjemmesko.

Jeg har aldrig før brugt hjemmesko, så da jeg besluttede mig for at jeg skulle købe et par hjemmesko til den ”gamle dame” her, så vidste jeg ikke rigtig hvad skulle købe. Jeg havde besluttet mig for at købe et par hjemmesko, men fandt hurtigt ud af der fandtes flere forskellige varianter af hjemmesko til damer og det skulle jeg nu til at sætte mig ind i. Og når man som mig er lidt kræsen med hvad jeg putter mine små fødder ned i af sko og støvler, så tog beslutningen om hvilke hjemmesko jeg skulle vælge, lidt længere tid end jeg havde regnet med. Se også det her indlæg.

Først havde jeg besluttet mig for at bare købe et par sutsko jeg kunne tøffe rundt i, men da jeg først havde kigget lidt på udvalget i sutsko og hjemmesko til damer, så ændrede jeg mening til noget andet end sutsko. Grunden til at jeg ikke valgte en sutsko, er at selvom jeg ikke ville have mine fødder ”spærret” inde, kan jeg heller ikke fordrage at jeg måske kan falde i sutskoen fordi der ikke er nogen kant ved hælen. Jeg laver tit mange praktiske ting derhjemme og bevæger mig meget rundt og med en sutsko uden kant, kan der opstå situationer hvor jeg kan falde og det ville jeg gerne undgå. Mit valg af hjemmesko blev et par hjemmesko i Pink farve med skridsikker hæl, som jeg endte med at finde inspiration til på en modeblog. Du kan se indlægget om de hjemmesko jeg valgte ved at klikke her.

Hvis du er i tvivl om hvilke sutsko der matcher behovet så prøve denne her hjemmesko guide, den giver stort overblik og viser mange gode valgmuligheder!

Posted in Blog. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.