Mandelolie til tør hud

Lige meget om du bruger mange eller få plejeprodukter, så er det en god idé at forsøge at undgå parabener. Parabener er yderst farlige og kan optages igennem huden, hvorfra de bliver fordelt rundt i kroppen på grund af blodomløbet. Ud over parabener er rigtigt mange plejeprodukter fyldt med et væld af andre kemikalier – heriblandt også parfume, der nemt kan skabe allergi, hvis man bruger plejeprodukterne jævnligt.

Heldigvis findes der et lækkert plejeprodukt, som hverken indeholder parabener, unødvendige kemikalier eller parfume. Rigtig mange sundhedsbevidste danskere har for eksempel kastet deres kærlighed på produkter, der indeholder mandelolie. Prøv at se hvor billigt det kan fåes her: http://www.bellabellacci.com/da/produkt/mandelolie/

Naturlig pleje

Med mandelolie får du naturlig pleje, og sparer din krop fra mange skadelige stoffer, som er fuldstændige unødvendige i forhold den egentlige pleje. Mandelolie er lavet af sunde og naturlige råvarer og har blandt andet et naturligt højt indhold af E-vitamin.

Olien er især velegnet til hudpleje hos folk, der døjer med tør hud, men kan også anvendes til at få mere skinnende og livligt hår. Dette gøres ved at fordele mandelolien i håret efter badet og lade det sidde i fem minutter før det skylles ud.

Mandelolie kan derfor bruges til mange af plejeformål, der indtil nu har været forbeholdt dyre og kemikaliefyldte skønhedsprodukter fra de store producenter, der dominerer markedet.

Hvor ofte bruger du produkterne?

Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt det er nødvendigt at fjerne de gamle plejeprodukter, så kan du overveje hvor ofte du bruger dem. De fleste anvender enten shampoo, balsam eller dagcreme hver eneste dag. Hvis du kigger på varedeklarationen på mange af de traditionelle plejeprodukter, vil du opdage, at du ikke kan tyde, hvad det egentligt er, der er i produktet – varedeklarationen består simpelthen primært af mystiske kemikalier, som du ikke forstår.

Du kunne ikke drømme om at spise nogen disse kemikalier, så lad være med at brug dem til skønhedspleje. Stofferne vil trænge ind i din krop – akkurat som hvis du havde spist dem. Mandelolie er et naturligt produkt, der ikke kræver mystiske tilsætningsstoffer for at opnå lang holdbarhedstids – den er bare dampdestilleret.

Posted in Blog. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.