Til sart hår

Jeg har altid døjet med, at jeg desværre fra naturen hånd har sart hår, og især vinterkulde får mit hår til at udtørre som intet andet. Den kolde luft betyder normalt, at jeg igennem hele vinteren går rundt med hår, der kommer til at ligne en høstak, fordi det skadede hår stikker i alle retninger.

Plej håret før skaden sker

Før i tiden plejede jeg panik at forsøge at reparere mit hår, når først skaden var sket, men jeg har nu indset, at akutplejen skal finde sted før mit hår tager skade. Heldigvis fandt jeg en fantastisk hårmaske, der hedder Argan Oil Instant Reparing Mask. Den er fyldt med C-vitaminer, som er blandet med aragan olie, der virkelig gør mit hår sundt og skinnende.

Jeg har ligesom mange andre også været glad for at farve mit hår, hvilket nok har betyder, at jeg heller ikke selv er helt uden skyld i forhold til mit hårs tilstand. Vi har det med at glemme, at vores hår er organisk og derfor kan tage skade af kemikalier på lige fod med vores hud. Heldigvis kan C-vitaminerne på få minutter pleje det skadede hår og hjælpe med at reparere skaderne. Alligevel er jeg stoppet med at farve mit hår i dag. For mig er det vigtigste at have sundt hår, og jeg er blevet glad for det naturlige look. Man skal nemlig ikke glemme, at der ikke findes noget smukkere end et sundt udseende.

Kvalitet og god pris

Jeg bruger hårkuren et par gange om ugen, men allerede efter første uge kunne jeg se, at der var stor forbedring. Siden dengang har jeg brugt den fast. Samtidig så er Argan Oil Instant Reparing Mask af så god kvalitet, at man kun behøver bruge en lille klat for at dække hele håret – når man overveje dette sammen med anskaffelsesprisen, så får man simpelthen ikke bedre hårpleje. Punktum!

Jeg har allerede bestilt et par bøtter til hjem, og jeg er helt sikkert ikke færdig med at anvende hårkuren. Jeg har også anbefalet den til mange af mine veninder, der ligesom mig døjer med hår, der nemt tager skade af vind og vejr.

Posted in Blog. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.